Medarbejder i Bike-pit.dk

Walter Schmidt:
Indehaver, mekaniker og ham du kan spørge om alt vedr. cykler og tilbehør – Walter har sin passion fra mountainbike sporten, glæden ved at skrue i cykler og give dig den bedste service.

Nicolaj Nicolajsen:
Medejer, super mekaniker på alle typer cykler – selvom han stadig er ung, han har allerede stor erfaring – Nicolaj har sin passion til cykling fra mountainbike og gravel, samt en mester til tricks på cyklen. Derudover har han været MTB guide/instruktør i Harzen. Han vil gøre alt for at vores kunder får en god oplevelse i shoppen og den bedste service.

Viktor Nielsen:
Han er vores nye lærling – Viktor har sin passion til cykling fra mountainbike og især når det går ned ad på en Trail cykel, er det rigtig sjovt. Tag godt i mod ham, når du kommer i butikken næsten gang. Han er klar til at give dig og din cykel den bedste service.

Nicolai H. Korsgaard:
Har du måske allerede mødt, dog nok mest virtuelt, han svarer ofte på beskeder online og sikrer en god SoMe synlighed på Facebook, Instagram m.m. Det kan også være du har mødt Nicolai i butikken, hvis de andre trænger til fri eller ude at køre løb. Han nørder i MTB og følger godt med på alle nye trends i industrien – selv har han alt fra e-Bike til XC cykler.

Per J. Monke:
Møder du når de andre trænger til fri eller skal ude og køre løb, klar til at hjælpe dig med at vælge din nye cykel, cykeltøj, tilbehør og semi mekaniker – Per har også sin passion fra mountainbike sporten og vil gøre alt for at vores kunder får en super oplevelse i shoppen. (webshop / hjemmesiden = webmaster)

Indkøbskurv
Scroll to Top