Medarbejder i Bike-pit.dk

Walter Schmidt:


Indehaver, mekaniker og ham du kan spørge om alt vedr. cykler og tilbehør - Walter har sin passion fra mountainbike sporten, glæden ved at skrue i cykler og give dig den bedste service.
 
 

Nicolaj Nicolajsen:

Medejer, super mekaniker på alle typer cykler - selvom han stadig er ung, han har allerede stor erfaring - Nicolaj har sin passion til cykling fra mountainbike og gravel, samt en mester til tricks på cyklen. Derudover har han været MTB guide/instruktør i Harzen. Han vil gøre alt for at vores kunder får en god oplevelse i shoppen og den bedste service.

 
 

Nicolai H. Korsgaard:

Har du måske allerede mødt, dog nok mest virtuelt, han svarer ofte på beskeder online og sikrer en god SoMe synlighed på Facebook, Instagram m.m. Det kan også være du har mødt Nicolai i butikken, hvis de andre trænger til fri eller ude at køre løb. Han nørder i MTB og følger godt med på alle nye trends i industrien - selv har han alt fra e-Bike til XC cykler.

 


 

Villy Jensen:

Han er vores nye super lærling. Han er vild med at køre mountainbike og du ser ham mest med "Fullface" hjelm i skoven, bla. køre han med i Trail Cup Danmark serien. Vi er vildt glade for at have ham i butikken og tag godt i mod den unge mand  ved dit næste besøg :-)


 


 
Per J. Monke:


Møder du når de andre trænger til fri eller skal ude og køre løb, klar til at hjælpe dig med at vælge din nye cykel, cykeltøj, tilbehør og semi mekaniker - Per har også sin passion fra mountainbike sporten og vil gøre alt for at vores kunder får en super oplevelse i shoppen. (webshop / hjemmesiden = webmaster)