Kategorier

Medarbejder


 
 
Walter Schmidt:


Indehaver, mekaniker og ham du kan spørge om alt vedr. cykler og tilbehør - Walter har sin passion fra mountainbike sporten, glæden ved at skrue i cykler og give dig den bedste service.
 
 
Lars Berggren:


Han er vores super mekaniker på alle typer cykler, han har over 10 års erfaring og er først tilfreds når alt spiller - Lars har også sin passion fra mountain- bike sporten, vil gøre alt for at vores kunder får en god oplevelse i shoppen og den bedste service for din cykel.
 
 
Miklas Larsen:


Micklas er vores super lærling. Selv om han kun er 18 år, har han kørt mountainbike i 12 år og er træner for Hammels juniorhold. Derudover har den unge mand også skruet i cykler i mange år, dels i sine egne, men også som fritidsjob gennem skoletiden. Vi er vildt glade for at have ham i butikken og som fast mand på børnetræningen om onsdagen!
 
 
Per J. Monke:


Møder du om lørdagen, klar til at hjælpe dig med at vælge din nye cykel, cykeltøj, tilbehør og semi me- kaniker - Per har også sin passion fra mountainbike sporten og vil gøre alt for at vores kunder får en super oplevelse i shoppen. (webmaster)