Værkstedet

Værksted i butikken:

Vi servicerer og udfører alle reparationer af alle typer cykler, samt service af Fox og Rockshox forgafler på mountainbikes.


Nye cykler:

Alle nye cykler bliver tjekket igennem fra A-Z inden kunden får den med hjem.
Vi tjekker op på følgende ifbm. samling af nye cykler:


Alt bliver spændt efter, hjul, sadel, styr m.m.

Justering af gear og bremser

Smøring gear og alle bevægelige dele

Forgaffel på MTB bliver tjekket igennem

Montering af ekstra udstyr

Dæktryk m.m.

Alle cykler købt i Bike-pit.dk, indkaldes til et gratis 2 måneders service.
Cyklen bliver tjekket igennem, efterspændt, smurt og justeret.


Service:

Cykel service - priser fra 299,00 kr.

MTB forgaffel & bagdæmper service:

( Prisen er afhænging af hvilke type for-/bagdæmper der er på din MTB)Kontakt os med enhedens ID nummer og ud fra det kan vi finde pris og leveringstid på reparationen !


Reparationer:

Vi foretager reparationer af alle typer cykler - kom forbi og lad os se, om vi ikke også kan hjælpe dig. Vi bestræber os på at kunne lave reparationer dag til dag, med forbehold for at vi ikke har reservedelene på lager.


Opgradering af din nuværende MTB / racer:

Går du og tænker på opgradering eller ombygning af din nuværende MTB eller racer, så kom forbi og se hvad vi kan hjælpe dig med - vi har lavet flere spændende opgraderinger !Prøv en mountainbike (Demo):
Har du lyst til at prøve en mountainbike, men ikke sikker på om det er dig eller hvilken cykel du skal vælge, så har vi løsningen til dig - kom og prøv en mountainbike før du køber.
Du skal blot komme ind i butikken eller ringe til os på 4260 7020 og lave en aftale om hvornår det passer dig.Vi er Service- & TestCenter for